SHANXI SHEW-E STEEL PIPE Co., Ltd   

SHEW-E STEEL PIPE er et profesjonelt firma dedikert til produksjon, salg og eksport av honed pipe , presisjon stål rør og legering stål pipe holder seg til ASTM A106, ASTM A335 , ASTM A 53, EN10305 standarder og ect.

Vår internasjonale virksomhet etablert i 2008, hadde vi 15 års salgsvirksomhet i Kina før det. Under den innenlandske utviklingen av vår virksomhet har vi etablert en moden og pålitelig forsyningskjede. For våre kunder å tilby en profesjonell, høykvalitets tjenester.

I 2008 begynte vi å utforske oversjøiske markeder. Basert på mange års forretningserfaring, sikrer vi kvaliteten på produktene fra kilden, med effektivt fraktsystem for å møte kundetidskrav, og aktivt kommuniserer med kunder for å løse kundeproblemer og møte kundenes behov.

I de siste 9 årene har vi betjent kunder i 18 land, som inneholder Argentina, Kambodsja, Tsjekkia, India, Indonesia, Mexico, Marokko, Pakistan, Saudi Arabia, Spania, Thailand, Ukraina, Vietnam, etc.

Vårt profesjonelle salgsteam og teknisk støtte kan gi fra tilbudet, varekontroll, transport, betaling, tolldeklarasjon og en rekke problemløsninger, kan løse alt problemet for deg.  

Vi insisterer på ærlighet, kvalitetsprinsipp for å behandle hver kunde, og til slutt oppnå en vinn-vinn-situasjon.Hvorfor velge oss


Rask tilbakemelding

Når vi mottar tilbudet, vil vårt salgsteam kontakte deg på kortest tid.

Value Add Services

Vår fabrikk tilbud verdi legger til tjenester som Shot Blasting, Precision Pipe Cutting, Cut og Roll Grooving, Custom pipe fabrikasjon, Rør Threading, Pipe Beveling, Coating og ikke-destruktiv testing.

Teknisk støtte

Våre ingeniører og metallurger er eksperter i korrosjon, spenningskorrosjonsbryting og termisk ledningsevne. De kan hjelpe deg med å velge det beste materialet for søknaden din til laveste pris.

 

Velkommen Email til oss: info@shew-esteelpipe.com